Bg

Methodes

Casio EX F1
De nieuwe Casio EX F1 hoge snelheids camera wordt gebruikt om de golfslag in heel heldere slowmotion weer te geven. Zoals gebruikt door de BBC en topcoaches in de wereld.

K Vest Biomechanics
Het K Vest zorgt voor zowel de student als de golf professional een makkelijk af te lezen 3D analyse die de sterke en zwakke punten van de speler belicht vanaf het begin tot en met je de bal raakt. Wanneer een zwakte is gevonden geeft het K Vest iedere keer direct feedback die de speler in staat stelt te zien horen en voelen wat beter kan.

GASP Lab Swing Analysis System
GASP Lab Swing Analysis System is het meest geavanceerde systeem op de markt om de golf professional te assisteren door middel van videolessen. Met toegang tot meer dan duizend slagen van zowel mannelijke als vrouwelijke top tourspelers wereldwijd, samen met het digitale tekengerei, kan de professional veel beter aan de sutent uitleggen wat hij of zij zou moeten verbeteren.

Hulpmiddelen

Laser Putting Alignment System
Het Laser Putting Alignment System is een lasergestuurde trainingshulp om mee te kunnen putten.Het geeft directe feedback op het mikken, clubface orientatie, en de zone waar je de bal raakt. Ga voor de bal staan, mik op je doel, en zet de LPAS laser aan.Feedback wordt direct gegeven en de meeste golfers verbeteren hun putten meteen.

Gary Wiren Impact Bag
De Gary Wiren Impact Bag geeft direct de feedback waar de clubface zich bevind op het kritieke moment van balcontact. Het zal de klap van je slag dempen en op die manier ontwikkel je het juiste gevoel recht voor clubface positie bij balcontact. Ook helpt het je spierspanning bij balcontact waardoor je verder slaat.

No 3 Putt
The No 3 Putt Cup past precies in de hole om bij het oefenen de hole kleiner te laten lijken zonder de ‘green’ te beschadigen. Dit kan heel goed helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen bij die cruciale korte putts.


Yes Putting Mirror
De Yes Putting Mirror wordt gebruikt om te zien of je ogen over de bal vallen, schouders rechtstaan, of de ‘putter face’ recht blijft staan terwijl het ook feedback geeft ten opzichte van je lichaamsbeweging en je putter pad tijdens de slag.

Tic Tac Elbow Aid
De Tic Tac Elbow Aid geeft feedback aan de speler daar waar het onder de elleboog fout gaat. Wanneer je de sterkere en constantere spelers op de tour bekijkt, wordt het duidelijk dat zij hun voorste arm volledig gestrekt houden tijdens de backswing en tijdens het gehele moment dat je de bal raakt. Je kunt het klikgeluid horen en voelen wanneer je voorste arm buigt.

Chip n Pitch
Chip n Pitch is een club verlenging die past op elke club die gebruikt wordt voor chippen of pitchen. Je zult direct voelen wat je polsen moeten doen tijdens de backswing en de follow through.

The Golf Ring
De Golf Ring stelt golfers van elke leeftijd en niveau in staat om korte spel technieken effectief in de praktijk te brengen door het gepaste visuele doel te geven om de chip te ‘ grooven’, pitchen of putten. Hij is zo dun dat de bal er simpelweg overheen rolt zonder van richting of snelheid te veranderen.

Grip Coach
De Grip Coach helpt beginners en ervaren golfers elke keer weer met het

voelen van de perfecte golfgrip.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Golf4U.be op het telefoonnummer 0494 70 88 73 of een email sturen naar info@golf4u.be