Bg

Golflessen

Elke golfer is een individu. Sommige spelers dromen ervan om grote toernooien te winnen, anderen willen gewoon de bal in de lucht slaan. Het voornaamste doel dat we met golflessen willen bereiken is om mensen meer van het spel te laten genieten.

Eerst wordt onderzocht wat jij verwacht van het golfspel en vervolgens wordt een individueel lesprogramma opgesteld dat in jouw behoeftes voorziet. Of het nu een ingewikkelde biomechanische analyse is of gewoon een snel en simpel probleempje, we voorzien een programma dat bij jou past.
Mensen leren op verschillende manieren. Sommigen zien dingen en imiteren dat, anderen leren goed door te luisteren, en weer anderen leren door de positie zelf te voelen.

Er zal gewerkt worden aan de basisprincipes van de golfslag en ‘golf drills’ worden gegeven om elke golfer te helpen om zo snel mogelijk te verbeteren.

Zijn de foutjes in je slag te wijten aan gebrekkige techniek, onvoldoende flexibiliteit of een slecht passende uitrusting? Wij zoeken de oorzaken en reiken oplossingen aan. Voor de beginnende golfers heeft Golf4U.be een lesprogramma samengesteld om zo snel mogelijk dit felbegeerde GVB te bekomen.

Contactgreen

Prijzen 2018 
€ 35 per 1/2 uur: individueel
€ 65 per uur: individueel

Groepslessen
€ 35,00 per persoon voor 2 personen / uur
€ 25,00 per persoon voor 3 personen / uur
€ 20,00 per persoon voor 4 personen / uur
€ 17,00 per persoon voor 5 personen / uur
€ 15,00 per persoon voor 6 personen / uur

Lespakketten
10 x ½ uur + ½ uur Gratis!
8 x 1 uur + 1 uur Gratis!
14 x 1 uur + 2 uren Gratis!
20 x 1 uur + 3 uren Gratis!

U kunt contact opnemen met mij via 0494 70 88 73 of info@golf4u.be . Lessen kunt u tot 24 uur voorafgaande aan de les annuleren. Lessen die binnen 24 uur worden geannuleerd, worden in rekening gebracht bij de leerling.