Bg

Locatie

Flanders Nippon Golf & Business Club

Flanders Nippon Golf & Business Club is gesitueerd op 5 minuten van het centrum van de Stad Hasselt, Limburg en is een aangename ontmoetingsplaats voor golfliefhebbers.
Het mooi aangelegde parcours van 18 holes slingert zijn fairways over de vlakte rond waterplassen of langs riviertjes die overal stromen, allemaal hindernissen die prachtig opgaan in dit weelderige landschap en die de golfers een technisch zeer exact spel opleggen.

Onze 9 holesbaan is verweven in het prachtige parcours van de 18 holesbaan en is toegankelijk voor spelers die niet over een handicap beschikken en/of niet aangesloten zijn bij de golffederatie. Deze 9 holesbaan is niet alleen een springplank voor onze jeugdspelers en beginnende golfers, ook voor de gevorderde speler is deze baan een hele uitdaging.
Ik ben op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig op Flanders Nippon, Vissenbroekstraat 15, 3500 Hasselt

Voor vragen kunt u contact opnemen met Golf4U.be op het telefoonnummer 0494 70 88 73 of een email sturen naar info@golf4u.be