Bg

Nieuws: Cadeaucheques

Bent u ook steeds op zoek naar een leuk geschenk voor een verjaardag, een huwelijk, Valentijn, Kerstdag, een werknemer die met pensioen gaat, …

U kan bij ons een mooie golfles geschenkcheque aankopen. Dit kan door ons te contacteren zo dat je zelf de geschenkcheque kan samenstellen, uw adresgegevens en het bedrag over te schrijven op onze bankrekening (Belfius 068-2256630-49), waarna de geschenkcheque u spoedig zal toegestuurd worden.

Een Cadeau gekregen …
Bent u in het bezit van een geschenkcheque, dan kan u ons bellen of email om een geschikte datum af te spreken. De geschenkcheques zijn geldig tot een jaar na de uitschrijfdatum. Vergeet zeker niet de geschenkcheque mee te brengen, want deze dient als betalingsbewijs.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Golf4U.be op het telefoonnummer 0494 70 88 73 of een email sturen naar info@golf4u.be